Een rondreis naar Canada kan je helemaal vast laten leggen bij je reisbureau. Ga hiervoor wel naar een erkend reisbureau. Ze zullen een of meerdere rondreizen aanbieden in west- of oost Canada. Daarbij kan je vaak kiezen voor een rondreis voor twee of drie weken. Ook de overnachtingen en maaltijden worden geregeld. Bekijk hieronder meer leuke tips voor het maken van een rondreis door Canada.

Tips voor het maken van een rondreis door Canada.

  • Met auto of camper door Canada?

Canada rondreis tipsWanneer je een rondreis wilt maken, kan je dat bijvoorbeeld met een auto of camper doen. Je kan onder begeleiding met een paar personen, dus met een paar auto’s, onder begeleiding de mooie delen bezoeken. Daarbij ga je de ongerepte natuur bezichtigen en ook de steden die je passeert. Ook is het mogelijk dat je in groepsverband met een bus de belangrijkste plaatsen gaat bezoeken.

Met een bus door Canada?

Je zou kunnen kiezen voor een dergelijke groepsreis, met een bus, waarbij je eerst naar Vancouver vliegt. Daar kom je dan samen waar je de eerste twee dagen al veel kunt bewonderen. Je zou de eerste twee dagen al zeearenden kunnen aanschouwen en zeehonden of orka’s. Bij een dergelijke reis wordt ervoor gezorgd dat je voldoende afwisseling hebt tussen de bezoeken aan de steden en de prachtige natuur.

  • Sportief, een sportieve reis door Canada?

Voor de sportieve reiziger is het ook mogelijk om in groepsverband je uit te leven in Canada. Je kan er gaan raften, kanoën en lange wandeltochten maken. Doe dat allemaal wel onder begeleiding omdat je er in de natuur, in de uitgestrekte bossen, gemakkelijk zou kunnen verdwalen.

  • Planning, wat is jouw planning?

Door alles vooraf goed te plannen kan je een prachtige en onbezorgde reis in Canada hebben. Zorg voor de juiste papieren, inentingen en dergelijke.

Meer informatie over het maken van een Canada reis:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *