Een goedkope rondreis door Canada maken? Hoe en wat is goedkoop?

Goedkope rondreis CanadaEen vakantiereis door Canada maken kan op vele verschillende manieren. Rondtrekken met een camper of personenauto. Een groepsreis maken met een bus. Maar waarschijnlijk de meest goedkope manier is met een rugzakje op gaan backpacken. Genieten van de ruige natuur en zo nu en dan een beer in levende lijve spotten. Dit behoort tot de mogelijkheden wanneer je een goedkope rondreis door Canada wilt maken.

Steden bezoeken in Canada

Natuurlijk is de natuur dé toeristentrekker voor dit land van ruim 10 miljoen vierkante kilometer. Toch heeft Canada nog meer te bieden. Maak eens een stedentrip door dit prachtige land. Een aantal grote steden die veel te bieden hebben zijn;

  • Toronto
  • Montréal
  • Vancouver
  • De hoofdstad Ottawa
  • En de sportieve stad Calgary

Een goedkope rondreis Canada boeken?

Toronto

Goedkope rondreis CanadaToronto telt ongeveer 3 miljoen inwoners. Deze stad ligt aan het Ontariomeer wat tevens de grens met de Verenigde Staten vormt. Toronto heeft enorm veel wolkenkrabbers. De CN Tower steekt hier met zijn ruim 500 meter ruim boven uit.

Bezienswaardigheden.
Het Royal Ontario museum is een indrukwekkend vormgegeven museum. In dit museum, wat verteld over geschiedenis en cultuur, zijn ruim veertig galeries gevestigd die voorzien zijn van vele collecties vanuit de hele wereld. Zeker een bezoekje waard is Kensington Market.

Dit is de meest bekende wijk in Toronto waar alle culturen samenwonen. Dit uit zich o.a. in de vele verschillende restaurantjes met keukens vanuit de gehele wereld. Zo eens per maand, de laatste zondag, vinden er spontane evenementen plaats in bepaalde straten van deze wijk. Kijk voor nog meer informatie over bezienswaardigheden in de grote steden van Canada, op de desbetreffende websites.

Meer informatie:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *