Boek een mooie reis naar Canada voor 15 dagen.

Canada is een groot en schitterend land om een rondreis door te maken. Wilde natuur wordt afgewisseld met bruisende

Rondreis Canada 15 dagensteden, en u vindt er ijsvlakten tot en met woestijnen. Kortom: voor ieder wat wils. Daarom is een rondreis door Canada eigenlijk voor iedereen geschikt. Van plan om een mooie rondreis door Canada te boeken voor 15 dagen, lees dan hieronder alle informatie.

Newfoundland in het oosten van Canada is ongetwijfeld een bezoek waard. U kunt er walvissen zien, de authentieke vissersdorpen bezoeken, net zoals de nationale natuurparken en het door bossen omringde Red Indian Lake.

Bekijk hier alle informatie >>

Lees hier verder over:

15 dagen rondreizen door Canada.

Als u op zoek bent naar walvissen en andere zeedieren, dan kunt u ook in het westen van Canada goed terecht. Vlakbij Vancouver heb je Vancouver Island en vanuit hier worden dagelijks whale watch excursies georganiseerd. De Canadese steden zijn daarentegen weer leuk om te shoppen, te bezichtigen, musea bezoek en nog veel meer. Metropool Toronto met de bekende CN Tower, galeries, restaurants en musea is een stad die zeker indruk op u zal maken.
  • Montreal, de grootste stad van Quebec, verrast u met botanische tuinen, basilieken, smalle steegjes en 18de-eeuwse gebouwen.

En natuurlijk mag Vancouver niet in dit rijtje ontbreken. Een machtige stad met veel natuur, hippe cafeetjes en restaurants en een oude historische binnenstad.

Meer pagina’s over Canada reizen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *