Lees hier meer over de 15 daagse Canada rondreizen ->

Rondreis Canada 15 dagen

Rondreis Canada 15 dagen, boek een mooie reis naar Canada voor 15 dagen.

Rondreis Canada 15 dagenCanada is een groot en schitterend land om een rondreis door te maken. Wilde natuur wordt afgewisseld met bruisende steden, en u vindt er ijsvlakten tot en met woestijnen. Kortom: voor ieder wat wils. Daarom is een rondreis door Canada eigenlijk voor iedereen geschikt. Van plan om een mooie rondreis door Canada te boeken voor 15 dagen, lees dan hieronder alle informatie.
U kunt er voor kiezen om 15 dagen (rondreis Canada 15 dagen) door het oostelijk deel van Canada te reizen, maar ook juist het westen. Beiden delen zijn de moeite waard. Of het is mogelijk om twee weken lang gewoon van oost naar west te trekken, of andersom. Een greep uit de plaatsen die u zeker niet mag overslaan:

Newfoundland in het oosten van Canada is ongetwijfeld een bezoek waard. U kunt er walvissen zien, de authentieke vissersdorpen bezoeken, net zoals de nationale natuurparken en het door bossen omringde Red Indian Lake.

Ben je van plan om een mooie reis te maken door Canada voor 15 dagen (rondreis Canada 15 dagen) en wil je alle mogelijkheden en reizen bekijken? Klik dan op de onderstaande blauwe link. Heel veel plezier met het uitzoeken van een mooie reis door Canada.

Bekijk hier de 15 daagse rondreizen door Canada >>

Rondreis Canada 15 dagen:

Als u op zoek bent naar walvissen en andere zeedieren, dan kunt u ook in het westen van Canada goed terecht. Vlakbij Vancouver heb je Vancouver Island en vanuit hier worden dagelijks whale watch excursies georganiseerd. De Canadese steden zijn daarentegen weer leuk om te shoppen, te bezichtigen, musea bezoek en nog veel meer. Metropool Toronto met de bekende CN Tower, galeries, restaurants en musea is een stad die zeker indruk op u zal maken.

Montreal, de grootste stad van Quebec, verrast u met botanische tuinen, basilieken, smalle steegjes en 18de-eeuwse gebouwen.

En natuurlijk mag Vancouver niet in dit rijtje ontbreken. Een machtige stad met veel natuur, hippe cafeetjes en restaurants en een oude historische binnenstad. Voor meer reiservaringen en leuke tips voor het maken van een rondreis door Canada: Rondreis.net.

Meer pagina’s over Canada reizen:

Geef een reactie