Bent u bezig met het plannen van een volgende vakantie of twijfelt u nog waar u volgend jaar heen wilt gaan? Zet Canada dan eens op uw lijstje. Dit prachtige land zal zeker indruk op u maken en leent zich uitstekend voor een rondreis. Bekijk hieronder meer informatie over het maken van een rondreis door Canada in 2020. Veel leesplezier toegewenst.

Bekijk hier alle informatie >>

Lees hier verder over:

Rondreis Canada 2020Trekt u er volgend jaar op uit met een camper, auto of groepsrondreis door Canada? Bezoek dan zeker Vancouver, uitgeroepen tot mooiste stad ter wereld. En dan hebben we het nog niet gehad over het afwisselend landschap rondom deze stad. U ziet er besneeuwde bergtoppen, maar vindt er zelfs ook een regenwoud!

In het westen van Canada ligt ook het imposante nationaal park Banff dat omringt ligt door hoge bergen. Hier treft u gletsjers, rivieren en wandelpaden en misschien wel een van de meest gefotografeerde meren van Canada: Lake Louise met een betoverende groenblauwe kleur. In de winter is Banff een van de meest exclusieve wintersportplaatsen.

Rondreis Canada in het jaar 2020

2020 rondreis CanadaNiet ver van Banff ligt Calgary, de grootste stad van de provincie Alberta en bekend van de Olympische Spelen in 1988. Het hele jaar rond is het olympisch park, WinSport’s Canada Olympic Park, dan ook te bezoeken. U kunt er zelf ook sporten.
Denk aan klimmen, mountainbiken en in de winter onder andere schaatsen en bobsleeën. Als u dan toch in Calgary bent, vergeet dan niet Fort Calgary te bezoeken, het Aero Space Museum van Calgary met een imposante collectie gevechtsvliegtuigen en het Calgary Zoo met het historisch park vol dinosaurussen, een zuidpool beleving inclusief pinguïns en botanische tuinen.
Meer informatie over reizen door Canada:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *