Lees hier meer over de Canada rondreis in 2017 ->

Rondreis Canada 2017

Rondreis Canada 2017, boek een mooie reis naar Canada in 2017!

Rondreis Canada 2017Bent u bezig met het plannen van een volgende vakantie of twijfelt u nog waar u volgend jaar heen wilt gaan? Zet Canada dan eens op uw lijstje. Dit prachtige land zal zeker indruk op u maken en leent zich uitstekend voor een rondreis. Bekijk hieronder meer informatie over het maken van een rondreis door Canada in 2017 (rondreis Canada 2017). Veel leesplezier toegewenst.

Trekt u er volgend jaar op uit met een camper, auto of groepsrondreis door Canada? Bezoek dan zeker Vancouver, uitgeroepen tot mooiste stad ter wereld. En dan hebben we het nog niet gehad over het afwisselend landschap rondom deze stad. U ziet er besneeuwde bergtoppen, maar vindt er zelfs ook een regenwoud!

In het westen van Canada ligt ook het imposante nationaal park Banff dat omringt ligt door hoge bergen. Hier treft u gletsjers, rivieren en wandelpaden en misschien wel een van de meest gefotografeerde meren van Canada: Lake Louise met een betoverende groenblauwe kleur. In de winter is Banff een van de meest exclusieve wintersportplaatsen. Bekijk hieronder meer informatie over het maken van een mooie rondreis door Canada in 2017 en heb je de mogelijkheid om de reizen te bekijken door op de blauwe link te klikken. Je komt bij de specialist terecht waar je prachtige reizen kunt bekijken.

Bekijk hier de 2017 rondreizen door Canada >>

Rondreis Canada 2017Rondreis Canada 2017:

Niet ver van Banff ligt Calgary, de grootste stad van de provincie Alberta en bekend van de Olympische Spelen in 1988. Het hele jaar rond is het olympisch park, WinSport’s Canada Olympic Park, dan ook te bezoeken. U kunt er zelf ook sporten. Denk aan klimmen, mountainbiken en in de winter onder andere schaatsen en bobsleeën. Als u dan toch in Calgary bent, vergeet dan niet Fort Calgary te bezoeken, het Aero Space Museum van Calgary met een imposante collectie gevechtsvliegtuigen en het Calgary Zoo met het historisch park vol dinosaurussen, een zuidpool beleving inclusief pinguïns en botanische tuinen. (Rondreis Canada 2017)
Wil je de mooiste reizen door Canada bekijken? Klik dan op één van de blauwe links en bekijk het aanbod voor 2017.
Meer informatie over reizen door Canada:

Geef een reactie