Lees hier meer over de 21 daagse Canada rondreizen ->

Rondreis Canada 21 dagen

Rondreis Canada 21 dagen, maak een mooie rondreis door Canada voor 21 dagen. Heel veel plezier met het uitzoeken van een mooie reis naar Canada voor 21 dagen.

Rondreis Canada 21 dagenOf u nu een doorwinterde avonturier bent, een natuurliefhebber of op zoek bent naar geavanceerde cultuur, dan heeft Canada dit allemaal. Werelds tweede grootste land biedt verbazingwekkende landschappen :uitgestrekte prairies, met gletsjer-bedekte bergen, ruwe en ongerepte kusten, enorme bossen en meren. Ongelooflijk, want in deze diversiteit liggen kosmopolitische en levendige steden klaar om te ontdekken. Bekijk op deze pagina nog veel meer informatie over het maken van een mooie rondreis door Canada voor 21 dagen. Wanneer je het complete reisaanbod wilt bekijken dan kan je op één van onderstaande blauwe links klikken.

Bekijk hier de 21 daagse rondreizen door Canada >>

Rondreis Canada 21 dagen:

Natuur in combinatie met interessante steden

  • Rondreis Canada 21 dagenCanadese steden zijn vernieuwend, levendig met een hoge levenskwaliteit.
  • Zo is Toronto een waar lappendeken van charmante buurten, aan de oever van Lake Ontario.
  • Canada’s hoofdstad Ottawa, bevat fantastische musea en tussen de wolkenkrabbers van Montreal ontdek je het Franse erfgoed.
  • Ook Vancouver is een van de mooist gelegen steden in Canada!

De natuur in Canada is ruw, indrukwekkend en ontzettend mooi. Zeker in het zuidoosten, in de provincie Alberta met zijn Rocky Mountains en de nationale parken Jasper en Banff en in het zuiden de Waterton Lakes. Je wordt er perfect gelukkig als natuurliefhebber of actieveling: wilde beren spotten, skiën, kanoën en eindeloos wandelplezier! (Rondreis Canada 21 dagen)

De ultieme reis door Canada in 21 dagen

We raden drie weken aan als een minimum indien je verschillende plekken wilt bezoeken. Want met enkel rijden van Oost naar West of omgekeerd ben je meerdere weken zoet! Reizen door Canada is vooral tijd nemen, omdat je steeds nieuwe ontdekkingen beleeft. Vliegen kan rechtstreeks naar één van de grootsteden waar je onmiddellijk een citytrip kan koppelen. Erg populair zijn de treinreizen al dan niet georganiseerd op voorhand. Wil je de reizen bekijken om voor 21 dagen door Canada te reizen? Klik dan op één van de blauwe links om het totale reisaanbod te bekijken. (Rondreis Canada 21 dagen tip)

Meer informatie:

2 thoughts on “Rondreis Canada 21 dagen

  1. Het lijkt mij geweldig om voor 21 dagen naar het prachtige Canada te gaan, met name om Lake Louise te gaan spotten en eventueel walvissen. Ik ben wel benieuwd wat de prijzen zijn.

Geef een reactie