Of u nu een doorwinterde avonturier bent, een natuurliefhebber of op zoek bent naar geavanceerde cultuur, dan

Rondreis Canada 21 dagenheeft Canada dit allemaal. Werelds tweede grootste land biedt verbazingwekkende landschappen :uitgestrekte prairies, met gletsjer-bedekte bergen, ruwe en ongerepte kusten, enorme bossen en meren. Ongelooflijk, want in deze diversiteit liggen kosmopolitische en levendige steden klaar om te ontdekken. Bekijk op deze pagina nog veel meer informatie over het maken van een mooie rondreis door Canada voor 21 dagen.

Bekijk hier alle informatie >>

Lees hier verder over:

21 dagen rondreizen door Canada?

Natuur in combinatie met interessante steden

  • Rondreis Canada 21 dagenCanadese steden zijn vernieuwend, levendig met een hoge levenskwaliteit.
  • Zo is Toronto een waar lappendeken van charmante buurten, aan de oever van Lake Ontario.
  • Canada’s hoofdstad Ottawa, bevat fantastische musea en tussen de wolkenkrabbers van Montreal ontdek je het Franse erfgoed.
  • Ook Vancouver is een van de mooist gelegen steden in Canada!

De natuur in Canada is ruw, indrukwekkend en ontzettend mooi. Zeker in het zuidoosten, in de provincie Alberta met zijn Rocky Mountains en de nationale parken Jasper en Banff en in het zuiden de Waterton Lakes. Je wordt er perfect gelukkig als natuurliefhebber of actieveling: wilde beren spotten, skiën, kanoën en eindeloos wandelplezier!

De ultieme reis door Canada in 21 dagen

We raden drie weken aan als een minimum indien je verschillende plekken wilt bezoeken. Want met enkel rijden van Oost naar West of omgekeerd ben je meerdere weken zoet! Reizen door Canada is vooral tijd nemen, omdat je steeds nieuwe ontdekkingen beleeft.

Vliegen kan rechtstreeks naar één van de grootsteden waar je onmiddellijk een citytrip kan koppelen. Erg populair zijn de treinreizen al dan niet georganiseerd op voorhand. Wil je de reizen bekijken om voor 21 dagen door Canada te reizen? Ga dan naar één van de reisbureaus die dit soort reizen aanbieden.

Meer informatie:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *