Canada in april, maak een mooie rondreis door Canada in april.

April is een zeer veelzijdige maand in Canada. Je kunt genieten van een staartje winter, maar de lente is al duidelijk voelbaar, heerlijk! De bloemen komen al uit de grond, waardoor Rondreis Canada aprilwandelen in de buitenlucht een lust zal zijn voor al je zintuigen. Zeker een goed begin van het buitensiezoen! Temperaturen beginnen te stijgen, maar ook in deze maand geldt, dat dat verschilt per regio. Je doet er dus goed aan de weersverwachtingen even na te lopen voor je vertrekt. Wat ook zeker een goed idee is, is dat je je koffer uitrust met kleding voor koude en minder koude dagen.

Bekijk hier alle informatie >>

Lees hier verder over:

Wat Canada in april je nog meer te bieden heeft?

  • ‘Spring sale’: uitverkoop in de winkels, maar ook hotels stunten met prijzen
  • Winkels zijn versierd voor Pasen
  • Aangename temperaturen voor buitenactiviteiten

In april een rondreis door Canada maken?

Net als op ons noordelijk halfrond, viert men in april, Pasen in Canada. Net als wij vieren de Canadezen Pasen het liefst met familie en vrienden. Het is dus wel belangrijk om rekening te houden met het feit dat winkels wellicht niet open zijn. Al is het aannemelijk dat verschillende restaurants wel open zijn, eveneens als plaatsen waar toeristen graag naartoe gaan.

April en Canada

Ben je dol op de eerste lenteperikelen? Dan is het zeker een aanrader om Canada in april te bezoeken. Neem je wandelschoenen, een paraplu en je camera mee, want al het moois dat Canada deze maand te bieden heeft, wil je zeker vastleggen om thuis te laten zien!

Meer informatie over mooie Canada reizen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *