Een rondreis in Canada maken in de maand augustus! 

Rondreis Canada augustusVoor een rondreis door Canada in de maand augustus zou je kunnen kiezen voor een actieve reis door het prachtige gebied van British Columbia. De tijd dat je gaat is prima. Dit deel van Canada heeft een fijne temperatuur om een dergelijke reis te ondernemen gedurende de zomermaanden.

Het wordt er niet te warm zodat een reis door dat gebied goed mogelijk is. Wanneer je alles vooraf laat vastleggen kan je de reis van je leven maken. Bekijk hieronder nog meer informatie over het maken van een rondreis door Canada in de maand augustus.

Bekijk hier alle informatie >>

Lees hier verder over:

Rondreis door Canada in augustus

Je kan een georganiseerde reis maken. De overweldigende reis door de Rocky Mountains toont je de prachtige natuur. Je kan de reis te voet afleggen maar ook met een paard of per kajak. Zelfs Rondreis Canada augustusper mountainbike is het mogelijk. Je kan oog in oog komen te staan met de wilde beren, orka’s en dolfijnen.

Wanneer je met een klein gezelschap gaat reizen wordt de tocht met een busje afgelegd en rijdt je langs de mooie parken van Banff, Wells Grey en nog veel andere mooie plekken.

Hotels en sfeervolle lodges

Er wordt overnacht in comfortabele hotels en eventueel in sfeervolle lodges. Het is ook mogelijk dat je in een volledig uitgeruste tent slaapt. Echter bij een dergelijke rondreis zal er niets ontbreken. Het is dan tot in de puntjes verzorgd.Wanneer je zelfstandig een reis wilt maken en een van de grote steden wilt gaan bezichtigen is dat goed mogelijk. Je kan overnachten in een hotel en van daaruit dagelijks een andere looproute nemen om alles te gaan bezichtigen. Het is maar waar jij van houdt wat je moet doen.

Meer informatie:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *