In de maand december naar het prachtige Canada.

Rondreis Canada decemberEen rondreis door Canada is altijd meer dan de moeite waard, maar kies je voor de maand december om naar Canada te gaan, dan kun je je opmaken voor een bijzonder sfeervolle vakantie. Zie jezelf al zitten bij de open haard in een gezellige bed & breakfast nabij steden als Ontario of Vancouver? December biedt volop mogelijkheden om te skien en om je lekker te vermaken in de sneeuw. De drukkende hitte van de zomer ligt ver achter je, zodat je de verse, koude lucht in Canada op kunt snuiven en je als herboren huiswaarts keert.

Bekijk hier alle informatie >>

Lees hier verder over:

Rondreizen door Canada in december

Tijdens een rondreis zie je heel veel van een land. Zeker in Canada, want in december is het hele landschap wit en schitteren de natuurschoonheden je tegemoet. Wat je zoal kunt zien en doen in december? Simpel:

  • Whistler mag niet ontbreken tijdens je bezoek aan Canada in december. Het ligt in het westen van het land en is een winterdorp bij uitstek. Het Olympisch dorp is er nog te vinden, evenals diverse skiliften die je naar de meest mooie bergen brengen, waar je naar hartenlust vanaf kunt skiën
  • Ben je in de buurt van de nationale parken Jasper en Banff, vergeet dan niet om de prachtige Icefields Parkway te rijden. Gletsjers, sneeuwbergen, bevroren meren – je ziet het allemaal
  • Onder meer in Sunshine Village vind je veel ski mogelijkheden en ski resorts, waar je niet alleen op de latten kunt staan, maar ook optimaal kunt genieten van de faciliteiten.

Filmpje over Banff

(Bron: https://www.youtube.com/watch?v=AJDalGwIeC8)

Voor meer informatie over het maken van een rondreis door Canada en leuke reiservaringen: Rondreis.net.

Bekijk hieronder enkele andere interessante pagina’s over het maken van een rondreis door Canada.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *