Deel jouw ervaring!

Bijna iedereen die naar Canada op vakantie is geweest heeft super mooie Rondreis Canada ervaringenervaringen achter de rug. Een land om nooit te vergeten is één van de vele uitspraken die je regelmatig leest en hoort. De meeste vakantie reizen worden per auto of camper gerealiseerd. Vanaf Vancouver Island zijn mensen op orca jacht gegaan en hebben een aantal walvissen en orca`s gespot. Heel bijzonder is ook dat je op een dag zomaar 10 grizzlyberen kunt tegenkomen. Canada is een land van de vrije mens. Kamperen, vissen en natuur bekijken zijn de dingen die in Canada gedaan worden. Wat is er nou mooier om zelf je eigen zalm te vangen uit de Campbell River nabij Vancouver en deze klaar te maken op één van de vele BBQ´s die je onderweg op de kampeerplaatsen tegenkomt.

Bekijk hier alle informatie >>

Lees hier verder over:

Ervaringen met het rondreizen door Canada.

Wandelen en kamperen

Met de uitgestrekte gebieden en bossen is er genoeg te wandelen in Canada. Het Pacific Rim National Park ligt aan de kust waar de golven hoog en ruig zijn. Walvissen zijn vanaf de kant te spotten en de nabijgelegen wandelgebieden bestaan uit imposante bossen waar je zo af en toe wel eens een beer tegen kunt komen. Ook Rondreis Canada ervaringeneen prima gebied om te kamperen in je eigen camper.

Wil je overigens het complete reisaanbod bekijken, rondreizen en vakanties in Canada dan kan je op één van de blauwe links klikken om het totale reisaanbod te bekijken.

Vancouver Island

Vancouver Island is een gebied waar je dus kunt wandelen en kamperen. En natuurlijk de orka’s en walvissen kunt spotten. Maar weet je dat je er ook;

  • De heerlijkste zalm kunt eten?
  • De Vancouvermarmot kunt spotten?
  • Kunt leren kajakken?
  • Dus te veel om op te noemen…

Wil je jouw ervaring delen die je hebt gehad met het maken  van een rondreis door Canada? Reageer dan door hieronder het formulier in te vullen. Tips en handige weetjes voor het maken van een reis zijn altijd welkom.

Meer pagina’s:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *