Geniet van een hele mooie omgeving in een prachtige periode!

Je moet er wel van overtuigd zijn dat Rondreis Canada julials je een rondreis door Canada wilt gaan maken, het gebied, waar je dat wilt doen, moet afbakenen. Je kan namelijk onmogelijk in een paar weken heel Canada gaan bezichtigen. Nu kan je in principe van maart tot en met september in veel gebieden goed door Canada reizen, maar wil je een fijne onbezorgde vakantie boeken, dan zal daar vaak het westelijk deel er voor ons uitspringen.

Bekijk hier alle informatie >>

Lees hier verder over:

Het zuidwestelijk deel heeft een gematigd zeeklimaat met milde winters en zachte zomers. Het wordt er tijdens de zomermaanden gemiddeld niet warmer dan 22 graden Celsius en tijdens de wintermaanden niet kouder dan 5 graden Celsius. Dat zijn temperaturen waarbij het fijn is om het land te gaan bezichtigen. Ook is de neerslag tijdens deze periode het geringst. .

In juli een rondreis maken door Canada.

Je moet de regentijd mijden. Je hebt er weinig aan als je van plan bent wandelingen te maken en je loopt de hele dag door de stromende regen. Het is ook dit westelijk deel wat een prachtig natuurschoon heeft en zeer gezellige en mooie steden. Dus een rondreis in dit gebied, in de maand juli, is een echte aanrader.
Laat wel alles goed vastleggen. Doe dat ook met de vlucht en eventueel de auto huur. Wanneer u dat doet dan weet u zeker dat alles in vertrouwde handen is. De auto zal klaar staan als u geland bent en u kunt gaan doen wat u heeft gepland. Zich vervelen is er dan niet meer bij.
Meer pagina’s:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *