Wat zijn de kosten van jouw rondreis door Canada?

Rondreis Canada kostenJe weet vaak van tevoren dat een rondreis door Canada geen budget vakantie is, omdat het om een verre reis gaat. Maar het mooie is dat je een rondreis door Canada zo duur kunt maken als je zelf wilt. De een kiest voor lekker basic door zo goedkoop mogelijke hotels te boeken, terwijl de ander wat meer luxe wil en voor wat duurdere accommodaties kiest. En waar sommigen houden van rondreizen met een camper, verkiezen anderen een auto als vervoersmiddel of misschien wel een busreis.

Bekijk hier alle informatie >>

Lees hier verder over:

Het maakt niet zo heel veel uit of je voor een auto of camper kiest – de kosten zijn nagenoeg hetzelfde. De huur van een camper is duurder dan het huren van een auto, maar daar komt weer bij dat je ook nog hotels boekt als je met de auto gaat. En waar een auto relatief zuinig is, verbruikt een camper meer brandstof omdat het een groot, zwaar voertuig is.

Wat zijn de kosten van een rondreis door Canada?

Een voorbeeldje van wat een rondreis van drie weken door west Canada kost als je zo’n 6500 euro – exclusief eten en drinken en dingen die je ter plaatse wilt doen – betaalt voor in totaal twee personen:

Bekijk het complete reisaanbod bij de specialist en vergelijk de mogelijkheden. Succes met het uitzoeken van een mooie reis.

Meer pagina’s:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *