Een single reis maken door Canada?

Rondreis Canada singleBegeleide vakanties zijn een zorgeloze en plezierige manier om u droom bestemming te ontdekken als je alleen reist. Alles is verzorgd, met een goed beschreven reisroute, hotel check-ins en het vervoer ter plaatse. Als je singel bent, heb je geen reden om niet te gaan reizen! Je ontmoet gelijkgestemde mensen van over de hele wereld.

Bekijk hier alle informatie >>

Lees hier verder over:

Als single rondreizen door Canada.

Over deze reis

De Rocky Mountains, grizzly beren, spectaculaire rotsformaties, donderende watervallen en de vredige smaragdgroene wateren van gletsjermeren, das Canada samengevat in één zin.

Deze hoogtepunten uit Canada zet je best op je to-see lijst:

  • Een boottocht langs Maligne Lake
  • Cruisen langs het schilderachtige Icefields Parkway
  • Een bezoek aan Jasper, Yoho en nationale parken van Banff
  • Aan boord van een Ice Explorer varen op de Athabasca-gletsjer

Canada is het land voor de natuurliefhebber, de sportievelingen maar zeker ook voor de cultuurfanaat. Ook de meest trendy steden uit Canada wil je niet missen!

Rondreis Canada singleModerne metropolen

Toeristen waarderen Canada’s steden voor hun bezienswaardigheden en monumenten, de cultuur, het eten en de eeuwige vriendelijkheid. Toronto, Montréal, Vancouver…zijn steden met een kloppend hart omringd door een groene omgeving.

Op naar een nieuw avontuur

Dus voor wie alleenstaand, vrijgezel is of er even alleen tussenuit wil, dan staat niemand je in de weg om naar het buitenland te trekken. Dan is een rondreis door Canada een optie! Geniet met een leuke groep mensen en ga voor een reisthema dat jouw wensen bevat!

Meer informatie:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *