Een rondreis maken door Canada en de Verenigde Staten.

Zin om er eens op uit te gaan en een verre reis te maken? Ga op rondreis Rondreis Canada Verenigde Statendoor Canada en de Verenigde Staten. Het zuiden van Canada biedt veel mooie steden en natuurgebieden die grenzen aan Amerika. Met een rondreis kun je het beste van beide landen zien. Op deze pagina kom je nog veel meer te weten over het maken van een mooie rondreis door Canada en de Verenigde Staten.

Bekijk hier alle informatie >>

Lees hier verder over:

Rondreizen door Canada en de VS.

Toronto – New York
Wist u dat Toronto en New York voor Amerikaanse begrippen dicht bij elkaar liggen? Zo rijd u al in 8 a negen uur van Toronto naar New York. Daarnaast zijn er ook goede busverbindingen en vluchten die u snel tussen deze steden verbinden. Wanneer u een paar dagen in New York geweest bent is het genieten van het meer van Toronto een perfecte afwisselingen. Daarnaast biedt Toronto als een van de grootste steden van Canada ook genoeg te beleven.

Seattle – Vancouver
Aan de andere kant van het continent liggen ook twee steden relatief dicht bij elkaar en zijn goed te bereizen, Seattle en Vancouver. Deze steden liggen maar 227 km van elkaar vandaan. Deze steden liggen ook beide dichtbij de westkust van het continent en een tripje naar het strand mag natuurlijk ook niet ontbreken.

Reizen door Canada en de Verenigde Staten?

Canada kent veel uitgestrekt natuurgebied dat overlapt met Amerika, dit biedt bij uitstek perfecte routes voor de auto. Rij door uitgestrekt natuurgebied en wissel dit bijvoorbeeld af met een grote stad in Amerika of Canada.

Ondanks dat Amerika en Canada zo dicht bij elkaar liggen verschillen ze nog enorm qua cultuur en is het dus een perfecte combi om beide te kunnen meemaken tijdens een rondreis door de Verenigde Staten en Canada.

Meer pagina’s:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *