Lees hier verder over het samenstellen van de reis ->

Rondreis Canada zelf samenstellen

Rondreis Canada zelf samenstellen? Stel een mooie reis samen.

Rondreis Canada zelf samenstellenEen rondreis Canada zelf samenstellen: dat is een droom die ook daadwerkelijk uit kan komen. Want door je reis helemaal zelf te bedenken, bezoek je de allermooiste plekken van het land. Wil je de geijkte plekken bezoeken, zoals Ottawa, Vancouver, Whistler en nationale parken als Jasper en Banff? Helemaal goed. Wil je liever minder massale plekken bezoeken, zoals het prachtige Ucluelet met haar zwarte rotsen op Vancouver Island? Ook mogelijk, want je stelt zelf je reis samen. Een rondreis is een perfecte manier om Canada te ontdekken. Zo kun je zoveel mogelijk zien in zo weinig mogelijk tijd. Wil je toch liever wat meer rust? Dan kun je eigenhandig een paar extra rustdagen inbouwen (Rondreis Canada zelf samenstellen)! Bekijk hieronder meer informatie over het zelf samenstellen van een mooie reis door Canada. Door op één van de blauwe links te klikken kan je de allermooiste reizen bekijken.

Bekijk hier meer over het zelf samenstellen van een rondreis door Canada >>

Rondreis Canada zelf samenstellen:

Om je rondreis Canada zelf samen te stellen, moet je natuurlijk wel op de hoogte zijn van wat je zoal kunt zien en doen, om dit wel of niet op je lijstje te kunnen zetten. Niet iedereen heeft namelijk dezelfde smaak en dat komt goed uit wanneer je een rondreis eigehandig wilt samenstellen. Een greep uit de vele mogelijkheden:

  • Bezoek de Niagara falls in het oosten
  • Ontdek de stad Quebec
  • Laat je verrassen in Ontario
  • Ga op berenexcursie in Jasper
  • Ontdek een van de vele meren die de Canadian Rockies rijk zijn
  • Geniet in een hot spring
  • Beleef de ruige natuur op Vancouver Island
  • Maak aan de oost- of westkust een excursie op het water, bijvoorbeeld een walvisexcursie
  • Neem de Inside Passage van Port Hardy naar Prince Rupert

Wil je te weten komen wat er allemaal mogelijk is om een mooie reis samen te stellen in Canada, welke reizen er allemaal zijn en wat de prijzen zijn? Klik dan op één van de blauwe links om bij de specialist de reizen te bekijken.

Van plan om meer informatie in te winnen over het maken van een rondreis dan kan je op het internet nog meer informatie inwinnen of bij reisorganisaties.

Meer informatie over Canada reizen:

2 thoughts on “Rondreis Canada zelf samenstellen

Geef een reactie