Lees hier verder over de Canada reizen ->

Rondreis Oost Canada

Rondreis Oost Canada, een unieke rondreis maken?

Rondreis Oost CanadaHet oosten van Canada leent zich uitstekend voor een rondreis, zowel een individuele auto- of camperrondreis of een op maat gemaakte rondreis. Mensen die van zowel grote steden als natuur houden, kunnen hun hart ophalen in Oost Canada (Rondreis Oost Canada).

Het prachtige Newfoundland is een walhalla voor natuurliefhebbers. Spot walvissen in de Bay of Fundy, ontdekt de oudste stad van Canada: hoofdstad St. John’s of maakt schitterende foto’s van de vissersdorpjes met eigenzinnige felgekleurde houten huizen aan de rotsachtige kust. Vergeet niet de twee nationale parken te bezoeken. Terra Nova National Park en Gros Morne National Park zitten vol met bruine beren, zeeleeuwen en walvissen. Kom meer te weten over het maken van een mooie rondreis door Canada, leuke tips en meer informatie door op één van de blauwe links te klikken. Je komt vervolgens bij de rondreis specialist terecht, zo ook voor het maken van een rondreis Oost Canada.

Bekijk hier meer over rondreizen Oost Canada >>

Rondreis Oost Canada:

In het oosten van Canada ligt ook metropool Toronto met veel hoge gebouwen, uitgestrekte parken en leuke winkels. Bezoek Chinatown met Chinese shops en restaurants, neem de lift naar de hoogste verdieping van de CN Tower, bewonder de kunst in de artistieke Queen Street, snuif historie op in het Royal Ontario Museum en ontdek verschillende culturen in de culturele wijk Kensington Market. En dit is nog maar een kleine greep uit de excursies en bezienswaardigheden die je kunt doen of beleven in deze hippe stad. (Rondreis Oost Canada)

De bekende Niagara watervallen zijn ook te zien vanaf de Canadese kant. De Niagara Falls lopen vanuit Amerika tot Lake Ontario en vormen de natuurlijke grens tussen Ontario en New York. Het spectaculair vallend water, kunt u ook vanaf observatieposten bekijken. Via de ondergrondse tunnel kunt u daar komen. Dan heeft u het gevoel dat u middenin het vallend water staat!

Wilt u de mooiste reizen bekijken welke er allemaal te vinden zijn in Oost Canada of een ander gebied in Canada? Klik dan op één van de blauwe links om de prachtige reizen te bekijken, te vergelijken en uit te kiezen.

Bekijk hier de mooiste rondreizen door Oost Canada >>

Voor algemene reiservaringen en leuke tips kan je een kijkje nemen op Rondreis.net.

Meer informatie over Canada rondreizen en vakanties:

Geef een reactie