Lees hier verder over de Canada reizen ->

Rondreis West Canada 2017

Rondreis West Canada 2017! Maak een unieke rondreis door het adembenemende West Canada!

Rondreis West Canada 2017Heb je nog geen reisplannen voor volgend jaar, denk dan eens aan Canada. Om precies te zijn: een rondreis door West Canada! 2017 is het jaar om deze mooi reis te maken, want de bestemming kan niet voor eeuwig op je wensenlijstje blijven staan. Je zult ervaringen opdoen die je nooit meer vergeet en de prachtige natuur zal voor eeuwig op je netvlies staan. Door het maken van een rondreis met een camper of auto kun je gaan en staan waar je maar wilt. Je kunt elke dag een stukje rijden, of wat meer rustmomenten in te bouwen door wat extra relaxdagen in je reis op te nemen. Maak je liever een rondreis met een groep? Ook dat is mogelijk. Kom hieronder meer te weten over een rondreis West Canada 2017.

Van plan om de mooiste reizen te bekijken voor West Canada in 2017, dan kan je hieronder op één van de blauwe links klikken om het actuele reisaanbod te bekijken. Veel plezier met het uitzoeken van een mooie reis naar dit bijzondere gebied (Rondreis West Canada 2017).

Bekijk hier meer over West Canada reizen in 2017 >>

Rondreis West Canada 2017:

Wat je zoal tijdens je rondreis door West Canada in 2017 kunt doen? Het gebied heeft zoveel hoogtepunten dat het bijna niet op te noemen is, maar hier zijn enkele highlights:

  • Rijd over de adembenemende Icefields Parkway, de weg die de nationale parken Jasper en Banff met elkaar verbindt en onder meer zicht geeft op gletsjers
  • Ontdek de omgeving van Kamloops, met haar ruige, steeds veranderende landschap
  • Zoek de rust op van Vancouver Island
  • Bezoek een grote stad als Calgary
  • Ga op berenexcursie op het land of op het water
  • Als je van paardrijden houdt, kun je prachtige tochten maken bij bijvoorbeeld Clearwater
  • Verwonder je over de meest mooie bergen, zoals Mount Robson
  • Ontdek de fraaie totempalen van Stanley Park in Vancouver

Rondreizen door West Canada?

Het maken van een mooie rondreis door West Canada (Rondreis West Canada 2017), bijvoorbeeld in 2017 kan zorgen voor een onvergetelijke ervaring. Bekijk de fantastische reizen door op één van de blauwe links te klikken. Heel veel plezier met het uitzoeken van een mooie reis door dit prachtige gebied.

Tip: Rondreis.net

Meer informatie over Canada rondreizen en vakanties:

Geef een reactie