Lees hier verder over de West Canada reizen ->

Rondreis West Canada tips

Rondreis West Canada tips, de allerleukste tips voor een rondreis door het Westen van Canada.

Rondreis West Canada tipsWest Canada, maak een mooie rondreis.
Een rondreis in West Canada is een unieke ervaring die eigenlijk iedereen ooit in zijn leven zou moeten beleven. Een natuur die overweldigend is, gletsjers die machtig uitkijken over het landschap en wilde dieren. Op veel plekken zijn unieke excursies te beleven en kom je waarschijnlijk ogen tekort om alles goed te bekijken. Bekijk hieronder nog meer tips voor het maken van een rondreis door West Canada (Rondreis West Canada tips).

Bekijk hier meer tips voor het maken van een rondreis door West Canada >>

Rondreis West Canada tips:

De ruigte van West Canada
West Canada typeert zich door het echte outdoor gevoel en majestueuze landschappen. Er is zeer veel te ontdekken en je zal waarschijnlijk keuzes moeten maken in wat je wilt doen en wilt bekijken. Hieronder een paar speciale bezienswaardigheden in West Canada:

  • Rocky mountains: De Canadese Rocky Mountains hebben 4 natuurgebieden naast elkaar liggen, dit is 1 van de grootste natuurgebieden in de wereld. Je zal een indrukwekkend landschap aantreffen met veel bergen, woeste rivieren en talloze meren. Een droom voor de echte wandelaar en natuurliefhebber.
  • Wilde dieren: Van wolven tot bevers en geiten. West Canada biedt een unieke wild-life ervaring en wildlife spotten is een bijzondere ervaring.
  • Vancouver Island: Dit is een eiland dat tot onze verbeelding spreekt. Hier wonen nu nog steeds Indianen die hun indrukwekkende kunst op veel plaatsen tonen. Hoe Noordelijker je gaat hoe meer wildernis je zal aantreffen.
  • Unieke excursies: Op veel plaatsen zijn unieke excursies te beleven. Zo kan je bijvoorbeeld een boottocht maken de wilde natuur in of op zoek gaan naar fossielen

Reizen door West Canada:

Van plan om te gaan reizen door het prachtige West Canada? En wil je de mooiste reizen bekijken, dan kan dit door op één van de blauwe links te klikken. Je komt vervolgens bij de specialist terecht op het gebied van Canada reizen. Heel veel plezier met het uitzoeken van een mooie reis naar Canada (Rondreis West Canada tips).

Bekijk hier de tips voor een rondreis door o.a. West Canada >>

Kijk ook eens op: Rondreis.net voor reiservaringen, tips en kortingen bij reisaanbieders.

Meer interessante pagina’s over Canada reizen:

Geef een reactie