Tips voor een rondreis door West Canada.

Rondreis West Canada tipsEen rondreis door West Canada is een unieke ervaring die eigenlijk iedereen ooit in zijn leven zou moeten beleven. Een natuur die overweldigend is, gletsjers die machtig uitkijken over het landschap en wilde dieren. Op veel plekken zijn unieke excursies te beleven en kom je waarschijnlijk ogen tekort om alles goed te bekijken. Bekijk hieronder nog meer tips voor het maken van een rondreis door West Canada.

Bekijk hier alle informatie en de reizen >>

Lees hier verder over:

Rondreis West Canada tips

De ruigte van West Canada
West Canada typeert zich door het echte outdoor gevoel en majestueuze landschappen. Er is zeer veel te ontdekken en je zal waarschijnlijk keuzes moeten maken in wat je wilt doen en wilt bekijken. Hieronder een paar speciale bezienswaardigheden in West Canada:

  • Rocky Mountains: De Canadese Rocky Mountains hebben 4 natuurgebieden naast elkaar liggen, dit is 1 van de grootste natuurgebieden in de wereld. Je zal een indrukwekkend landschap aantreffen met veel bergen, woeste rivieren en talloze meren. Een droom voor de echte wandelaar en natuurliefhebber.
  • Wilde dieren: Van wolven tot bevers en geiten. West Canada biedt een unieke wild-life ervaring en wildlife spotten is een bijzondere ervaring.
  • Vancouver Island: Dit is een eiland dat tot onze verbeelding spreekt. Hoe Noordelijker je gaat hoe meer wildernis je zal aantreffen.
  • Unieke excursies: Op veel plaatsen zijn unieke excursies te beleven. Zo kan je bijvoorbeeld een boottocht maken de wilde natuur in of op zoek gaan naar fossielen

Meer interessante pagina’s over Canada reizen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *