Ontdek Canada per trein! Een mooie rondreis door West Canada en de USA maken?

Rondreis West Canada USADe Rocky Mountaineer.
Er zijn heel veel manieren om een rondreist te maken door Canada, maar dit is toch wel een hele speciale. Canada ontdekken per trein. Als je reist met de “Rocky Mountaineer” kun je jezelf opmaken voor één van de mooiste treinreizen die je ooit hebt gezien.

Bekijk hier alle informatie >>

Lees hier verder over:

Deze trein rijd van West-Canada en komt op plekken waar je met geen enkel ander vervoermiddel kan komen. Kom op deze pagina nog veel meer te weten over het maken van een mooie rondreis door West Canada en de USA.

Rondreis door West Canada en de USA.

Onderweg
Het traject van de trein loopt tussen verschillende steden en je kunt kiezen uit drie routes die stuk voor stuk unieks zijn te noemen. Als u wilt genieten van de hoge bergpassen langs kronkelende rivieren en prachtige gletchers en wilt u de met sneeuw bedekte toppen van de bergen zien, dan kunt u kiezen voor de “First passages to the west”

Tijdens de route “Journey through the Clouds” raad u het misschien al. Terwijl de trein de indrukwekkende Canadese Rocky Mountains passeert, maakt de trein een klim van maar liefst 3.954 meter! Dit gaat u nooit mee vergeten!

De derde route

De derde route is misschien wel de meest indrukwekkende. Tijdens deze driedaagse reis komt u door prachtig woestijnlandschap en rijd u over de hoogste spoorwegbrug ter wereld. Tijdens de eerste dag van “Rainforest to Gold Rush” geniet u van de prachtige skyline van Vancouver. Op de tweede dag geniet u van kolkende rivieren en en prachtige heuvels. Op de laatste dag doorkruist u de bossen van Noord Brits Columbia, de thuisbasis van de Canadese Eland. Kortom, bekijk Canada eens van een andere kant!

Meer informatie over Canada rondreizen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *