Het zuiden van Canada heeft 

Rondreis Zuid Canadareizigers heel wat te bieden. Een greep uit het assortiment: interessante excursies, afwisselende landschappen en boeiende steden. Laat je verrassen door een schitterende rondreis door zuid Canada.

Wil je meer te weten komen over het maken van een mooie rondreis door Zuid Canada, de prijzen te weten komen en kijken wat er überhaupt allemaal mogelijk is?

Bekijk hier alle informatie >>

Lees hier verder over:

Rondreis door het zuiden van Canada.

  • Wijnliefhebbers kunnen hun hart ophalen in het warme Osoyoos in de provincie British Columbia. Hier kun je wijnmakerijen bezoeken, wijntours maken en natuurlijk zelf wijn proeven! Vergeet niet van de glooiende landschappen te genieten waar je veel kolibries, coyotes en cactussen ziet.
  • De parel van het zuiden is natuurlijk Vancouver met een prachtige, historische binnenstad, het Stanley park waar je kunt luieren of wandelen en China Town, een van de grootste van Noord-Amerika. Mensen die graag sushi eten of Aziatische kunst willen kopen kunnen hier hun hart ophalen.

Meer informatie over het maken van een reis door zuid Canada

  • Als je toch in de buurt van Vancouver bent, vergeet dan niet walvissen te spotten bij de Straat van Georgia. Opstappen kan doorgaans vanuit Vancouver. Bereid je voor op orka’s, bultrugwalvissen en walvissen. Whale watch excursies zijn te boeken van maart tot en met oktober.
  • Vancouver Island naast Vancouver, mag eigenlijk niet over worden geslagen tijdens je rondreis. Het eiland is bereikbaar per ferry, dat op zich al een excursie is. Met wat geluk spot je tijdens de overtocht een walvis of ander bijzondere zeedier. Op dit grote eiland liggen indrukwekkende plaatsen als Victoria en het vissersdorpje Tofino, dat omringt door mooie zandstranden is. Maar Vancouver Island staat ook voor een wildernis aan natuur, inclusief grizzly en zwarte beren en de typische Vancouver marmot.

Meer informatie:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *