Lees hier meer over de vakanties in Canada in 2016 ->

Vakantie Canada 2016

2016 ontspannen afsluiten in Canada!

Vakantie Canada 2016Wie denkt dat Canada vooral mooi is in de zomer, is er nog nooit in de winter geweest. Dan verandert het mooie natuurlandschap in een sprookje: wit besneeuwde bergen die afgetekend staan tegen een strakblauwe lucht zijn dan het beeld wat je voor ogen ziet. Krijg je zin om te gaan? Boek nog gauw een vakantie voor het eind van 2016 en sluit het jaar af in het altijd mooie Canada. Bekijk hieronder meer informatie over een vakantie Canada 2016.

Bekijk hier de Canada vakanties voor 2016 >>

Vakantie Canada 2016:

Voor een echte wintervakantie kun je in Canada prima terecht. Wil je weten wat je er allemaal kunt doen? We hebben wat tips voor je op een rijtje gezet:

  • Schaatsen op het Rideau Canal in Ottowa. In deze prachtige stad krijgt schaatsen een heel andere betekenis.
  • Skiën in Whistler, B.C. Dit skigebied staat bekend als een van de uitdagendste Vakantie Canada 2016gebieden van Canda. En houd je niet van skiën? Met de kabelbaan omhoog is al een beleving op zich. Om het af te maken ga je lekker winkelen of uit eten.
  • IJswandelen in Alberta. Trek je warmste kleren aan en geniet van een adembenemend uitzicht. Wie weet kom je nog een wolf of coyote tegen.
  • Een rit met de sledehonden in Saskatchewan. Deze honden rennen met je door de prachtige omgeving van Anglin Lake.
  • Leer alles over Maple Syrup in Nova Scotia. Deze kenmerkende Canadese siroop heeft heel wat te vertellen. Je leert ook om ermee te koken.

Redenen genoeg dus om het jaar uit te zitten in Canada! Met een rondreis langs de hierboven beschreven punten geniet je optimaal van deze vakantie.

Rondreis Canada 2016:

Ook is het mogelijk om een fantastische rondreis door Canada te maken. Wanneer je de mooiste reizen wilt bekijken dan kan je op één van de blauwe links klikken. Heel veel plezier met het uitzoeken van een mooie vakantie of rondreis in 2016.

Bekijk hier de rondreizen door Canada in 2016 >>

Ook kan je eens een kijkje nemen op Rondreis.net om reiservaringen en tips te lezen.

Meer informatie:

Geef een reactie