Canada: Een land om nooit te vergeten! Bekijk de prijzen van een vakantie in Canada.

Vakantie Canada prijzenCanada is na Rusland qua oppervlakte het grootste land ter wereld en biedt en heeft ongelooflijk veel te bieden. Van grote moderne metropolen tot prachtige natuurparken met een uiteenlopend landschap.

Dit prachtige land heeft veel te bieden en dat zetten we graan een keer op een rijtje in deze top 3 van bezienswaardigheden in Canada. Kom hieronder nog veel meer te weten over het maken van een mooie reis naar Canada en de prijzen.

Bekijk hier alle informatie >>

Lees hier verder over:

De prijzen van een vakantie in Canada.

1. Vancouver
Deze stad is voor veel toeristen slechts een begin of een eindpunt van een rondreis, maar daar doe je deze stad toch echt te kort mee. Vancouver heeft een Nederland tintje. De naam is een verbastering van de achternaam “Van Coever”, waarmee werd aangegeven dat iemand uit Coevorden kwam. In deze stad kun je heerlijk winkelen en genieten van de prachtige skyline. Ook een spectaculaire wandeling over de Capilano Suspension Bridge mag niet ontbreken. Deze 140 meter lange hangbrug is een sensatie om te bewandelen.

2. Walvissen spotten
Canada is een echt hot-spot als het gaat om walvissen spotten. Elk jaar komen de walvissen komen deze prachtige dieren richting Vancouver om zich daar te vullen met de heerlijk zalm. Er zijn diverse tochten beschikbaar die vaak een hele dag duren Naast walvissen zijn er ook vaak dolfijnen, zeehonden en zeeleeuwen te zien.

3. De Rockies
Met een kabelbaan naar en hoogte van 2500 meter en genieten van één van de mooiste uitzichten die je ooit zal zien. De Canadese Rocky Mountains zijn eigenlijk niet te beschrijven met zijn droomachtige meren, bergtoppen en ruige bossen.

Ontzettend veel plezier met het uitzoeken van een mooie rondreis naar Canada!

Meer informatie:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *